Velkommen til GoYoga

GoYoga konseptet skiftet kurs mai 2016. Bedriften ble startet som et todelt konsept med timebasert yoga i lokale og i tillegg yogaturer. Nå er det ingen tilbud i et bestemt lokale. Fremover vil jeg være freelance yogalærer i tillegg til min jobb som radiograf på Medi3. Jeg er utdannet innen yogaretninger som Klassisk(Hatha) yoga, Medisinsk Yoga og Restorativ Yoga. Jeg underviser yoga hos Prana Yoga pilates i Molde, og på Treningssenteret i Kristiansund. Jeg samarbeider også med nyopprykkede eliteserielaget Kristiansund Ballklubb (KBK) og Aksjon Thorsen med guiding, yoga og aktiviteter.

Tilbyr yoga for bedrifter og grupper

Jeg kan komme ut til deg i din bedrift, holde privattimer for deg eller en gruppe. Jeg tilbyr privat yoga hjemme. Yoga for grupper f.eks. utdrikkingslag, blåtur. Ønsker du et skreddersydd opplegg for deg og/eller dine venninner? Spa eller lignende? GoYoga er behjelpelig med det. Jeg har også yoga med aktiviteter og har gode samarbeidspartnere innen padling. Jeg vil arrangere ulike turer med yoga både til fjells og til havs. Jeg kommer også til å holde både kurs og ha turer med kajakk. Jeg reiser også rundt og har workshops på bl.a. Veiholmen og Ringholmen. Følg meg gjerne på Facebook og Instagram.

Priser

Privat Yoga
Enkelttime 90 minutter kr. 750,-
5 timer kr. 3000,-
10 timer 5000,-
BedriftsYoga
Priser avtales etter hvilket behov.

 

Om meg

Elin Espvik

Daglig leder, yogainstruktør og friluftsnyter

Yoga og natur gir meg balanse og ro i livet. Denne kombinasjonen gir livet mitt påfyll av gode opplevelser både til fjells, på sjøen og på yogamatten. Det er godt å vite at i hektiske dager kan jeg alltid vende tilbake til matten for å hente meg inn igjen. Jeg … Les mer