Velkommen til GoYoga

GoYoga er et todelt konsept som har tilbud om yoga i vårt lokale på kaia og det blir arrangert ulike yogaturer ved fjell og hav, både innland og utland. Det blir GoYoga ski, fjellturer, padling, SUP, klatring, gode matopplevelser, spa og velvære. I tillegg blir det også workshops med dyktige og inspirerende instruktører. En av Norges yogadronninger, Henriette Lien, kommer på besøk i januar, så følg med! Følg oss gjerne på Facebook og Instagram, så er du hele tiden oppdatert.

 

 

 

 

Alle kan gjøre Yoga
Yoga passer for alle, uansett alder eller kjønn, og har naturlige helsebringende virkninger, men det er  enkelte ting vi må ta hensyn til.

  • Har du spesifikke helseproblemer kan det være lurt med en legekonsultasjon, og høre om det er spesielle hensyn du må ta.
  • Si i fra om du er gravid.
  • Si i fra til instruktøren om noe føles ubehagelig.

Unngå store måltider
Når det gjelder mat og drikke skal man ikke innta store måltider  (middag) senere enn 3 timer før Yogatimen, og man skal ikke drikke senere enn en halv time før. Vi drikker ikke under Yogatimen.

Lukt
Unngå sterke parfymer som kan virke sjenerende for andre. 

For sent til timen
Om du skulle kommer for sent til timen, legg deg ned litt på matta før du deltar i timen.

Bruk gode og myke klær, ha gjerne på et ekstra lag, som du kan ta av når du kommer i varmen. Du vil finne matte, klosser, belter og pledd hos GoYoga, men om du foretrekker det, kan du ta med eget utstyr. Det er mulig å kjøpe utstyr hos oss om du ønsker. 

Stillhet
Respekter stillheten i salen.

Regelmessig Yoga
Regelmessig Yoga har størst effekt. Spør oss om enkle øvelser du kan gjøre hjemme. 10 minutter om dagen, er bedre enn ingenting.

Reaksjoner
Noen kan få lett hodepine eller føle litt kvalme etter Yogatimen, det er fordi Yoga posisjonene (Asanas) setter i gang rensende prosesser i kroppen. Snakk med instruktøren for råd, om det skulle gjelde deg.

Til slutt
Lytt alltid til kroppen, gå rolig fram og vær tålmodig!

Våre instruktører

Elin Espvik

Daglig leder, yogainstruktør og friluftsnyter

Yoga og natur gir meg balanse og ro i livet. Denne kombinasjonen gir livet mitt påfyll av gode opplevelser både til fjells, på sjøen og på yogamatten. Det er godt å vite at i hektiske dager kan jeg alltid vende tilbake til matten for å hente meg inn igjen. Jeg … Les mer