Ski – Yoga – Mat

Dette blir en toppturhelg med jenter på ski, yoga, god mat og mye moro i Romsdalsalpene. Vi bor på koselige Villa Vengetind i Isfjorden. Der blir det nydelig hjemmelaget mat fra hyggelig bevertning. Det er plass til 10 stk., så førstemann til mølla. Det kreves at du har eget toppturutstyr – enten randoneè eller telmarsksutstyr med feller.

FREDAG:

Felles avreise fra Coop Storbakken fredag 19.februar kl.16.00. Transporten må vi delegere imellom oss. Det tar ca. to timer til Isfjorden og når vi kommer dit innlosjerer vi oss på Villa Vengetind. Her er det koselige rom med gode Wonderland senger produsert i Åndalsnes. For å gjøre yoga har vi fått lånt Isfjordens bedehus som ligger 5 min. unna med bil. Vi finner roen med en fin og god yogatime og en lengre avspenning. Deretter blir det en bedre middag tilbake i villaen.

LØRDAG:

Frokost 08:00-09:00. Avreise topptur kl.09:30.

Dagens topptur er avhengig av vær og føre og gruppens nivå. Det er mange flotte fjell i Romsdalen så det er mye å velge i bl.a. Kirketaket, Skarven, Isfjordstraversen og Blånebba. Vi skal kose oss på tur og vi har fokus på tilstedeværelse og nyte turen underveis. Toppen blir en bonus. Kanskje vi gjør noen yogaposisjoner underveis hvis været tillater.

Etter turen ordner vi oss lett til en yogaøkt som er god etter en lang dag ute i fjellet. Vi strekker og tøyer og får ut spenninger og støhet i kroppen. En god avspenning hører med. Så blir det godt med middag og fjelltapas står på menyen.

SØNDAG:

Frokost 08:00-09:00. Avreise topptur kl.09:30.

Vi finner det beste toppptur alternativet og koser oss på tur. Etter turen er det et letterere måltid på Villa Vengetind før hjemreise. Hjemreise rundt kl.17:00.

 

  • Pris kr. 4495,-
  • Depositum kr.1150,-

 

  • DU FÅR:
  • To yogaøkter
  • To frokoster og lunsjpakker
  • Middag fredag og lørdag, et lettere måltid etter skitur søndag
  • Topptur lørdag og søndag med guide
Påmelding senest 15. februar