NB! Det er nå fullbooket på fredag og lørdag. Noen få ledige plasser søndag.

Vår yogadronning Henriette Lien kommer til Kristiansund den 22.-24. januar 2015. Du får da muligheten til å være med på en eller flere yogatimer med en henne!

Her er timeplanen for helga:

Fredag 18:00-20:00
Lørdag 10:00-12:00 og 14:00-16:00
Søndag 10:00-12:00

Beskrivelse av timene:

Fredag 18:00-20:00

FLYT klasse

Første klassen på fredag blir en ren Flyt klasse hvor vi får senket skuldrene og kommer igang. Vi går gjennom flere flower,leker litt med noen armbalanser, backbends osv.

 

Lørdag 10:00-12:00

COREFLOW

Core og styrke i mageregionen er så mye mer enn sit-ups og vaskebrett. Sterk core gir støtte og balanse til hele kroppen. Vi må også huske at magen er vårt følelsessenter, som er et sensitivt område. Derfor er det viktig at vi husker å lytte til magefølelsen – den lyver aldri.

I denne workshopen skal vi flyte og ha et ekstra fokus på å styrke vårt senter. Vi skal lytte til hvor vår egen grense går, og vi skal leke. Yoga må aldri bli så alvorlig at vi glemmer å leke. Det blir rom for å stille spørsmål, og kanskje ender vi i en balanse du ikke hadde regnet med før klassen begynte.

 

Lørdag 14:00-16:00

YIN/YANG

I denne workshopen skal vi jobbe med balanse, og jeg mener ikke balanse som å stå på ett ben. Men balanse som i Yin/Yang. Vi har vel alle både sett merket og hørt om Yin/Yang men hva vil det si. Yin og Yang er motpoler som trenger hverandre, de skaper hverandre. Man kan ikke ha det ene uten det andre. De er like avhengige av hverandre. For hva er vel varmt uten kaldt, hardt uten mykt, mørkt uten lys.  Mange har mye tempo i hverdagen sin, mye energi og det kan være fint, men kunsten er å ha en ro i det energiske, det hektiske,- og å bevare energien når ting er rolig.  Vi skal ha en deilig flyt workshop, leke litt med armbalanser, back bends osv, men ha fokus nettopp på Yin og Yang i praksisen. Når bruke energi og når » spare» Ha ro i de mer utfordrende posisjonene og ha en energi i de mer passive.  Det blir og mulighet til å bryte ned noen øvelser og stille spørsmål.  Nivået passer alle

 

Søndag 10:00-12:00

HjerteÅpner/backbends:

Når vi hører ordet backbends tenker de som allerede er åpne i psoas, skuldre, bryst og øverste rygg ”åh, så deilig” og vi som ikke er det fra naturen side, som kjenner en viss utilstrekkelighet ”nei, det er ikke min greie” .

Hjerteåpner derimot gir kanskje litt andre assosiasjoner. Det er noe varmt, mykt., noe lyttende. Hjerte forteller oss mye, hva som er rett og galt,- hvis vi lytter . Og i yogasammenheng kan hjertet si noe om hvor langt vi skal gå i en asana, om vi skal backe litt, om viljen har tatt over. Men hjertet kan og være overbeskyttende, så det å åpne opp, gå litt ut av komfortsonen, tørre være sårbar, det kan både være skummelt og forløsende.

En annen viktig del i denne sammenheng er styrke så vi ikke bare henger i posisjonene. I denne workshopen skal vi ha en deilig flyt, vi skal kjenne på balansen mellom å fysisk åpne litt opp, men og lytte til hva hjertet sier om dine grenser.

Priser

Fredag kr 450,-
Lørdag pr klasse: kr 450,
Søndag kr 450,-
To klasser kr 800,-
Hele helgen kr 1550,-
Bindende påmelding.

 

Litt om Henriette Lien

Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i tv og radio.

Hun har praktisert Ashtangayoga i 12 år og er nå sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i Vinyasa Flow også kalt FlytYoga. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pusten og asaene/posisjoner som settes etterhvert sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser,- og dette er noe alle klarer!

Henriette er og opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga. Hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.”

http://www.henriettelien.no

 

Her melder du deg på en eller flere av timene til Henriette. Bindende påmelding.

Har du kjøpt en eller flere yogatimer med Henriette, klikker du på knappen under for å melde deg på.

Bestill-time

Har du ikke betalt for noen timer, kan du gjøre det ved å klikke på knappen for «Betal her»

Betal-her-knapp