Elin Espvik

Daglig leder, yogainstruktør og friluftsnyter

Yoga og natur gir meg balanse og ro i livet. Denne kombinasjonen gir livet mitt påfyll av gode opplevelser både til fjells, på sjøen og på yogamatten.

Det er godt å vite at i hektiske dager kan jeg alltid vende tilbake til matten for å hente meg inn igjen.

Jeg finner inspirasjon i naturen!

En tur til fjells klarner hodet og gir meg energi og inspirasjon, og mange av mine ideer har jeg funnet der. Yoga i naturen forsterker sansene og for meg gjør det lettere å være fullt og helt tilstede.

Det å gjøre en yogaposisjon på en kvass fjelltopp betyr lite, det er veien opp dit som gir livet innhold og er meningsfullt.

Yoga gir meg et pusterom

Jeg har holdt på med yoga siden 2013, og yoga traff meg rett i hjertet. Yogafilosofien er med meg hver dag, og den har vært med å endre synet på meg selv og livet. Etter en personlig krise så var yoga og meditasjon med på å hjelpe meg  til å få et bedre liv.

Jeg har vært aktiv innen friluftsliv i snart tjue år, og har bred erfaring innen fjell, klatring, padling og turliv. Det som betyr mye for meg, er at de som er rundt meg har det bra, og føler seg trygge. Jeg har jobbet som radiograf ved Kristiansund sykehus, og tar med meg all den erfaring det har gitt meg innen omsorg og behandling.

Jeg er sertifisert Yogalærer med godkjenning i Yoga Alliance, IYF og CYAI. Jeg starter også Medi Yoga instruktør-utdannelse januar 2016.

 

Yogaen jeg underviser er for alle, både for de som ikke har prøvd yoga før og for nybegynnere. Jeg er opptatt av at yogaen gir deg en får en god følelse. Det finnes ingen pefekt posisjon, vi er alle forskjellige, og det gjør at hver posisjon er forskjellige.

Noen glimt fra mine turer